Donderdag

Geschreven door davidgeleynse op April 21st, 2011

Geschreven door Wouter.

Nou, ik heb toch wel wat meegemaakt de laatste twee dagen. Het begon woensdag, na een lekker ander half uurtje te hebben geboard gingen we met z’n alle wat eten. Na het eten gingen we uit elkaar. Ik ging samen met rick boarden en we spraken een uur later met de andere weer af. Na even gesprongen te hebben in het funpark waren we op weg terug naar beneden om weer met de anderen verder te gaan. Helaas ging er iets fout onderweg. Ik schatte een heuveltje helemaal verkeerd in en viel ongeveer 6 meter naar beneden. Even kreeg ik geen adem meer, maar gelukkig duurde dat niet lang. Ik ben hierna nog gewoon naar beneden geboard. Beneden bij het restaurant dacht ik dat ik migraine had gekregen door de klap die ik maakte, maar dat was het niet. Het bleek dat het een zware hersenschudding was. Ik werd naar beneden gebracht en daar ben ik naar het ziekenhuis gereden. Van de sprong die ik maakte en de rit naar het ziekenhuis kan ik me haast niets meer herinneren. Toen ik in het ziekenhuis lag, vertelde de artsen mij dat ik er moest blijven die nacht. Ik baalde wel erg, maar gelukkig vloog de tijd omdat ik alleen maar sliep. Donderdag ochtend hielde de artsen me nog even in spanning door te zeggen dat ik waarschijnlijk nog een nacht moest blijven. Ik moest alleen nog een scan van mijn hoofd maken zeiden ze. Gelukkig was er niets te zien op de foto en mocht ik 2 uurtjes daarna weer uit het ziekenhuis. Helaas heb ik door dit barca-real gemist. maar gelukkig was het niet zo’n leuke wedstrijd zei david. Nu zit ik hier in het hotel, nog even een paar uurtjes genieten van dit mooie weer hier in oostenrijk en dan weer op naar huis.

Wouter Douma

1 Reacties tot nu toe ↓

  1. j says:

    Ja Wouter zo zie je maar Dat jou dit nu is overkomen, ik dacht dat mijn kind wel diegene zou zijn. ;-) Gelukkig is het nog redelijk goed afgelopen voor je en heb je nix gebroken Houd je voorlopig maar rustig en geniet idd maar van het mooie weer

Geef een reactie