door Maarten, Pep, Sofie, Iris, Emiel, Rick en Jurr.

Geschreven door davidgeleynse op April 20th, 2011

Zondag:

Nadat Feyenoord met 6-1 had gewonnen vertrokken we met een goed humeur naar Oostenrijk.
Doordat de buschauffeur een rare weg had genomen werden we gered door Ed.
Toen we aankwamen bij het huis,kregen we de kamers toegewezen en maakten we ons klaar om naar de pistes te gaan.

Bij de parkeerplaats aangekomen, gingen we de spullen uitladen en de gondel in , op naar de piste.

We gingen skien. Er scheen een lekker zonnetje. Bovenaan de piste was de sneeuw zeer goed maar naarmate je lager kwam werd het papperiger.

‘s middags aten we heerlijk in een berghutje op de piste en genoten we van de zon. ‘s avonds aten we in het hotel. Nadat we hadden gedineerd, gingen we naar het wellness Taurn spa. Daar hebben we gezwommen in baden boven de 20 graden. We gingen van de glijbaan waar een man foto´s ging maken van opstoppingen. Daarna kwam er een klein jongetje naar ons toe die met ons mee wilde gaan. zijn naam is Bengie.  Het water was heel erg warm (wel 36 graden).  Na een lang bezoek aan het zwembad gingen we naar huis. bij een aantal kamers was er een feestje want Sofie was jarig!!! 

Op woensdag gingen we heel vroeg skien wel een kwartier eerder. Het leek op de piste wel de Koopgoot, zo druk was het. Er zijn vandaag heel veel foto´s gemaakt, rond de 400. Toen we thuis kwamen zijn we lekker gaan eten en daarna zijn de voetbalfans voetbal gaan kijken en de rest is gezellig foto´s gaan kijken. Al met al was het weer een gezellige dag!

1 Reacties tot nu toe ↓

  1. j says:

    400 Foto’s Die willen we graag zien!!!!!!

    Nog een dag en dan, hoera, voor alle vaders en moeders , zijn jullie weer thuis.

Geef een reactie