Kaprun april 2011: Door Aad Noordam

Geschreven door davidgeleynse op April 21st, 2011

Helaas zit de vakantie er al weer op en gaan we zo eten om vervolgens een lange reis terug naar Nederland te maken.

Het waren erg leuke dagen. Maandag ochtend kwamen we vroeg aan in hotel Post, om vervolgens de spullen uit te laden en de kamers te verkennen. darna gingen we meteen door met de bus naar Kizsteinhorn, het gebied waar we gingen skien. Ik had zelf maar een paar keer eerder indoor geskied dus ik had geen idee hoe het op wintersport er in het echt aan toe zou gaan.  Na 2 keer overstappen met de kabelbaan kwamen we aan op een gebied wat geschikt was om te lessen. Nu begon het: de skis aantrekken en naar de skilift. Spannend! Gelukkig voor mij kende ik het gevoel toch een beetje en ging het gewoon goed, hoewel je hier en daar mensen zag stuntelen. (Robin van Vugt). Daarna gingen we met de skilift omhoog, maar die werd ook al snel stil gelegd omsdat er hier en daar mensen uit vielen. Toen we boven waren begon het echt. We kregen uitleg over de basis en hierna mochten we zelf gaan skien. Het ging best wel goed en hierna mocht ik  alvast naar aangewezen punten skien. Zo zag de eerste dag er een beetje uit voor ons (veel oefenen). na wat ervaring opgedaan te hebben en het steeds beter ging ging ik voor mezelf gaan skien. Ik vond het zelf uiteindelijk erg goed gaan. Verder konden we in het hotel drank kopen, want we gingen niet apres skien. We zijn ook nog naar een zwembad gegaan en hadden voor de rest elke dag heerlijk weer.  Nu snel wat eten en zo weer naar Nederland. Al met al was het een leuke week, en de leukste reis.

Geef een reactie